2024. április 26. - Ervin

Ki a Jobbik polgármesterjelöltje?

A Jobbik Magyarországért Mozgalom azt a Kis Lászlót indítja Békéscsabán polgármesterjelöltnek, aki életveszélyesen megsérült 2006. október 23-án a fővárosi tüntetéseken.
2010. augusztus 5. csütörtök 21:07 - HírExtra
Szabóné Kocziha Tünde, a párt békéscsabai szervezetének elnöke csütörtökön a városháza előtt megtartott sajtótájékoztatóján elmondta: Kis László hat évig református lelkészként működött Mezőkovácsházán és Sarkadon, majd Békéscsabán helyezkedett el informatikatanárként. A fővárosi eseményekben életveszélyesen megsérült, majd két év lábadozás után lett tagja a Jobbik helyi csoportjának.

A békéscsabai pártelnök közlése szerint a Jobbik minden egyéni választókörzetben jelöltet állít, s bíznak abban, hogy jobb eredményt érnek el, mint a tavalyi uniós és az idei országgyűlési választáson. Emlékeztetett arra, hogy a pártra 2009-ben 3112-en, 2010-ben pedig már 5183-an voksoltak Békéscsabán, tavaly 15,3 százalékot értek el.

Békéscsabán a Fidesz Vantara Gyula polgármestert indítja ismét, aki tavasz óta már országgyűlési képviselő is. A szocialisták jelöltje Miklós Attila, aki a legutóbb tisztújítás óta a párt helyi alapszervezetének az elnöke is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását