2024. április 25. - Márk

MSZP: Kedves Fidesz, most már elég!

Az MSZP arra szólította fel a Fideszt, hogy fejezze be "a hónapok óta tartó tisztogatást" az állami szervezeteknél, "a szakmailag tökéletesen alkalmatlan pártkatonáitól" pedig kímélje meg az országot.
2010. augusztus 6. péntek 12:43 - HírExtra
A szocialista párt mindezt azután közölte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Juhász Miklóst jelölte a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnökének. Nagy Zoltán jelenlegi elnök megbízatása november elsején jár le.

Az MSZP az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében ezzel kapcsolatban azt írta, felháborítónak tartja, hogy a Fidesz hatalomra kerülése után több mint két hónappal sem képes uralkodni magán, és az általa propagált nemzeti együttműködés rendszere helyett továbbra is csak "a saját barátaiból álló klientúráját építgeti".

Véleményük szerint a számvevőszék, az adóhatóság, a statisztikai hivatal és több más állami szervezet után csütörtökön a GVH-t is elérte "a Fidesz eszetlen menesztési mániája".

Orbán Viktor "útilaput köt" annak a Nagy Zoltánnak a talpára, aki - kormányoktól függetlenül - az üzleti élet meghatározó szereplőinek egyöntetű véleménye szerint is európai színvonalon igazgatta a versenyhivatalt - írják, hozzátéve, hogy a helyébe olyasvalakit állít, aki ismeretlen a magyar versenyjog területén.

Juhász Miklós óbudai ügyvéd szakmai előéletéről a szocialisták szerint mindössze annyit tudni, hogy több Fidesz-közeli cégben is feltűnt korábban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. augusztus 6. 13:12
Az mszp mit csinált 2002-ben?

Egyébként meg ilyen 8 éves teljesítmény után egy magáncégben is mindenkit kirúgnának.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását