2024. április 26. - Ervin

Jobbik: Zagyva György ügye csak egy kocsmai beszélgetésnek minősül

A Jobbik elnöksége hétfői ülésén napirendre vette Zagyva György Gyula ügyét, de érdemben nem foglalkozott vele, mert azt "kocsmai színvonalú beszélgetésnek minősítették" - mondta az MTI kérdésére Dúró Dóra, a párt szóvivője.
2010. augusztus 9. hétfő 13:39 - HírExtra
A Hetek című hetilap internetes oldala korábban arról számolt be, hogy "életveszélyesen megfenyegették, emberi méltóságukban megalázták és szabad mozgásukban is korlátozták a Hetek munkatársait a Magyar Sziget Fesztivál elnevezésű szélsőjobboldali találkozón".

Az írás szerint a rendezvényen Zagyva György Gyula, a Jobbik parlamenti képviselője a rendezvény helyszínén egy faházban fenyegetően beszélt az újságírókkal, miután rájuk zárták a helyiség ajtaját.
A szóvivő az MTI kérdésére, hogy a párt elnöksége pontosan mit is minősített "kocsmai színvonalúnak" a beszélgetésből, az újságírók, vagy a képviselő kijelentéseit, azt felelte, hogy ezt nem tudja megmondani, mert nem volt jelen az ülésen.

További kérdésre azt felelte, tudomása szerint nem került szóba, hogy a képviselő bármilyen büntetést kapjon, de ismételten hangsúlyozta, hogy nem volt jelen a megbeszélésen.

Dúró Dóra múlt szombaton közölte azt az MTI-vel, hogy a Jobbik országos elnöksége hétfőn foglalkozik Zagyva György Gyula országgyűlési képviselő ügyével és a párt az ülést követően alakítja ki álláspontját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. augusztus 9. 15:07
Szégyen, hogy egy ilyen ember a parlamentbe ülhet.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását