2024. május 5. - Györgyi

Kozsó megnyelvezte Katát

Forró jelenetnek lehetünk szemtanúi a hétfőn startoló Édesnégyesben. A tincses Kozso szenvedélyes, nyelves csókkal vigasztalja egyik csábítóját a rosszul sikerült vacsoráján, így a „főfogás" mégiscsak ízletes volt.
2010. augusztus 26. csütörtök 09:15 - HírExtra
Mindent bevetnek a Szomorú Szamuráj kegyeiért küzdő lányok, hogy meghódítsák imádott lovagjuk szívét, ám Kozso sosem tétlenkedik, ha csábításról van szó. A TV2 randishowjának első facér pasija ugyanis egy rosszul sikerült vacsorán rögtön a tettek mezejére lépett, és teljesen levette a lábáról vendéglátóját.

"Kata nem nagyon tud főzni, ezért szegény teljesen elkeseredett, vigasztalhatatlan volt. Nagy baj azonban szerintem nem volt a főztjével, engem egy cseppet sem zavart, hogy nem egy igazi konyhatündér. Sőt még külön értékeltem is az igyekezetét, szegény annyira meg akart felelni nekem " – kezdte Kozso, aki nem szerette volna, ha az este további része Kata félresikeredett vacsorája miatt füstbe ment volna, ezért úgy döntött, kicsit felforrósítja a hangulatot a fagyos légkörben.

"Annyira elszomorodott, hogy kimentem utána a konyhába, hogy megvigasztaljam. Előző nap elkezdődött köztünk valami, ezért a vigasztalásból forró csókolózás kerekedett. Ha választanom kéne a főztje és a csókja között, biztos az utóbbira szavaznék " – kacsintott.

Kozso egyébként romantikus, szenvedélyes ember lévén szinte semmiben sem szab határt, ha érzései elragadják. "Komoly bajban vagyok, mert mind a négy lány fantasztikus. Nem lesz egyszerű döntenem, hiszen komoly érzéseket váltottak ki belőlem. Ha két ember ráérez egymásra, akkor nincs megállj, lehet, hogy egy-két jelenet bele se fér majd a 12-es karikába"  – mosolygott Kozso, akinek nyelves csókját a ma esti Aktívban tekinthetik meg.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását