2024. április 23. - Béla

Bíróság elé állítják DiCaprio támadóját

Egy Los Angeles-i fellebbviteli bíróság határozata szerint tárgyalásra kerül annak a kanadai nőnek az ügye, aki 2005-ben egy üvegdarabbal megsebezte Leonardo DiCapriót a fején.
2010. augusztus 28. szombat 07:07 - HírExtra
Edmund Willcox bíró csütörtöki határozata szerint a 40 éves Aretha Wilsonnak "halálos fegyverrel" okozott testi sértés miatt kell bíróság elé állnia. A vádak szerint a nő komoly fizikai sérüléseket okozott DiCapriónak.

Az ügy további részleteiről és a színész sérüléseinek súlyosságáról nem tájékoztatták a nyilvánosságot. A bíró azonban látta a színész fülén és nyakán keletkezett sérülésekről készített felvételeket és elmondta, hogy szerinte "azok korántsem nevezhetők jelentéktelen és ártalmatlan sebhelyeknek". A képeket szintén nem hozták nyilvánosságra.

A sajtó annak idején úgy értesült, hogy a színészt 17 helyen kellett összevarrni a fején.
A támadó eddig hazájában, Kanadában rejtőzködött, a minap azonban a kanadai hatóságok kiadták az Egyesült Államoknak. Szeptember 9-én kell bíróság elé állnia, addig is rács mögött marad, ha csak valaki le nem teszi érte a 150 ezer dolláros (36 millió forint) óvadékot.

A hatóságok szerint Wilson egy törött sörösüveggel támadt neki a színésznek egy 2005-ös partin. Amennyiben Wilsont bűnösnek találják, akkor akár hét év börtönbüntetést is kaphat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását