2024. március 19. - József, Bánk

A Kétfarkú Kutya Párt lopást emleget

A Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje szerint bár 102 ezer ajánlószelvényt gyűjtöttek össze a péntek délutáni határidőig, azért tudtak csak mintegy 3 ezret leadni a Fővárosi Választási Irodán, mert ismeretlenek "ellopták a talicskát százezer ajánlószelvénnyel".
2010. szeptember 3. péntek 18:07 - HírExtra
Victora Zsolt, a párt főpolgármester-jelöltje péntek délután négy órakor a Fővárosi Választási Irodán az MTI-nek azt mondta, 2.069 ajánlást hoztak be. Miután pénzjegyszámláló automatán is megszámolták az ajánlószelvényeket a választási iroda munkatársai, kiderült, hogy a párt összesen 3.055 szelvényt adott le.

A "politikus" az MTI-nek azt mondta, bár 102 ezer ajánlószelvényt gyűjtöttek össze, azért tudtak csak mintegy 3 ezret leadni, mert ismeretlenek "ellopták a talicskát százezer ajánlószelvénnyel".

Azt kérte a Fővárosi Választási Irodától, hogy a szavazás napján ledarált ajánlószelvényeket (a jogszabály szerint az összegyűjtött és az irodának leadott ajánlásokat a szavazás napján meg kell semmisíteni), adják a pártnak, hogy abból szobrot emelhessenek. Az MTI kérdésére, hogy mit ábrázolna a szobor, azt válaszolta: arra pályázatot írnának ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását