2024. április 24. - György

Anyagi nehézségei vannak a Beckham családnak?

Megválik az angliai Hertforfshire grófsági villájától David és Victoria Beckham. A Beckhingham-palotának is nevezett luxusingatlan több mint tíz éve a pár tulajdona.
2010. szeptember 7. kedd 14:02 - HírExtra
Davidék az angliai ingatlant még 1999-ben vásárolták, mintegy hárommillió euróért (mai árfolyamon: 854 millió forintért). A sztárházaspár saját igényeire alakíttatta a villát, így mára már tartozik hozzá két úszómedence, teniszpályák és egy saját stúdió is, továbbá a kertben található több pavilon is - köztük egy márványpadlóval borított.

A komoly összegeket felemésztő átépítési munkálat meghozta a gyümölcsét. Jól jövedelmezve az ingatlan jelenleg huszonegy millió eurót, majd' hat milliárd forintot ér.

A család szóvivője szerint azért válnak meg a Beckhingham-palotától, mert drága a fenntartása, pláne úgy, hogy a pár három éve Los Angelesbe költözött, mert David a LA Galaxy labdarúgó-csapatához igazolt.

Attól azonban nem kell tartani, hogy otthon nélkül maradnak, hiszen a Beckham család tulajdonában van még Beverly Hills-en egy villa, Franciaországban egy kastély és még Dubaiban is egy luxusapartman.

Azonban angliai otthon nélkül sem szeretnének maradni, ezért a közeljövőben Londonban készülnek házat vásárolni.
Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását