2018. június 24. - Iván

Erotikus tanévkezdés?

Pajzán ajándékkal vághatnak neki életük első iskolában töltött napjának a német kisiskolások. A Kommunista Párt ugyanis különös íróeszközökkel kedveskedett az első osztályosoknak Essenben.
2010. szeptember 9. csütörtök 09:50 - HírExtra
A pártaktivisták által osztogatott tollakról csak a későbbiekben derült ki, hogy nem várt meglepetést takarnak. A világító íróeszközökként eladott tollakról aztán a szülők derítették ki az igazságot. Az ártatlannak kinéző ajándékok ugyanis gombnyomásra erotikusan pózoló nőket jelenítenek meg.

Az iskolakezdés így különös felhangúra sikeredett, bár a kisiskolások nagy valószínűséggel mindebből vajmi keveset érthettek. Az alulöltözött hölgyeket szó szerint leleplező szülők körében az eset ugyanakkor a derültség mellett nagy felháborodást is keltett. A Németországi Kommunista Párt így sűrű elnézést kérések közepette ajánlotta fel, hogy a tollakat kicseréli valami megfelelőbb ajándékra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását