2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Falusi Mariann újra pörög

Nem bírta a tétlenséget Falusi Mariann: az orvosi tiltás ellenére idő előtt elhagyta a kórházat, hogy műsort vezethessen a Klub Rádióban.
2010. szeptember 9. csütörtök 10:17 - Tóbiás Gábor
Az énekes-műsorvezetőt még a múlt hétvégén vitték kórházba, mert rosszul lett abai koncertjén. Falusi vérnyomásával voltak gondok, az orvosok szerint kivételes szerencse, hogy nem történt nagyobb baj. Hosszú pihenést írtak neki elő, az énekesnő ennek ellenére három nap után, saját felelősségére távozott a nógrádgárdonyi szanatóriumból.

„Tudom, hogy ezentúl másképp kell élnem, de mivel a vizsgáltok során kiderült, hogy nincsen szervi bajom, ezért gondoltam úgy, hogy ideje dolgozni” – mondta Falusi Mariann. Továbbá ígéretet tett arra, hogy megpróbál majd pihenni is a közeljövőben. Azonban korántsem biztos, hogy ez összejön: a hétvégén a Magyar Dal Napja alkalmából lép színpadra a Pa-dö-dő-vel, utána pedig az új gyermeklemezüket fogják népszerűsíteni Györgyivel együtt.

Forrás: BorsOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását