2024. április 24. - György

A szomorú sorsú X-Faktor sztár

Múlt szombaton Geszti Péter nemleges válasza ellenére, továbbjutott Bodnár Attila – a legendás Modern Hungária tagjának fia. A versenyző, a kezdődő siker ellenére, továbbra is utcazenészként keresi a kenyerét.
2010. szeptember 10. péntek 09:35 - HírExtra
Az RTL Klub képernyőjén szerzett siker, úgy látszik nem hozta még el az igazi változást az énekes életében, hiszen Attila még mindig utcazenélésből él. A tehetséges énekessel a Deák téri aluljáróban találkozott a Blikk, ahol épp két barátjával együtt zenélt. Attilától megtudtuk, hogy az utcán valóban léteznek íratlan szabályok, melyről bővebben is mesélt.

„Évek óta járunk ide, kezdetben egyedül, később pedig mindig csapódott valaki. Nemrégiben Zsolttal kezdtem el zenélni, aki hozzám hasonlóan szintén jelentkezett az X-Faktorba. Vele nagyon érdekes a kapcsolatunk, mert pár évvel ezelőtt még a Hilton előtt játszottunk együtt, aztán most újra találkoztunk a válogatón. Azóta pedig már közös zenekart is alapítottunk Fishhead néven” – árulta el Attila.

Azt is hozzátette, hogy az utcazenélésből nem igazán tud megélni. Előfordul, hogy egy óra alatt, mindössze ötven forintot keresnek, jobb esetben viszont akár ezret is. Az utca törvényei alapján másfél órás váltásban dolgoznak, tehát az is előfordul, hogy naponta csak három-öt órát tudnak zenélni.

„Jelenleg egy 12 négyzetméteres albérletben élek, ami havonta nagyjából negyvenezer forintba kerül. Ezt a pénzt az utcán nem lehet megkeresni, ha van lehetőségem, reklámfilmekkel egészítem ki. Tavaly például egy Globus-hirdetésben szerepeltem” – mondta Attila, aki barátját, Zsoltot is befogadta minigarzonjába, ugyanis ő nem olyan szerencsés, hogy egyéb munkával is ki tudná egészíteni az utcán szerzett jövedelmét.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását