2024. április 23. - Béla

Friss szerelem miatt lett csonka a sztárcsalád

A Jóban Rosszban felvételein mindent elsöprő szerelem szövődött. A sorozat forgatása alatt egymásba habarodott Jánosi Dávid és Legerszki Krisztina.
2010. szeptember 16. csütörtök 12:53 - HírExtra
Összeszűrte a levet a TV2 Jóban Rosszban sorozatának két színésze. A dr. Nemes Viktort alakító Jánosi Dávid, és Pongrácz Barbarát megformáló Legerszki Krisztina szerelme titokban, a kamerák sötét hátterében szövődött. A fiatalok között először őszinte barátság alakult ki, majd később a mélyebb érzelmek is hatalmukba kerítették a színészeket. Nem tudtak parancsolni a szenvedélynek, és megadták magukat az ösztönöknek.

A mindent felperzselő szerelem sok nehézséggel járt, hiszen Jánosinak a családját kellett sutba dobnia az újdonsült vonzalom miatt. A sorozat Nemes doktora csapot papot otthagyott, így cserbenhagyva két gyönyörű kisfiát. A turbékoló pár igyekezett minél hosszabb ideig kitérni a megvető szempillantások elöl, ezért először a kollégák előtt is titkolniuk kellett a fennálló helyzetet.

Jánosi Dávid a Blikknek elmondta, hogy a családtagok és a közeli barátok is értesültek a hírről. A sztár feleségével már közölte, hogy mit sem számítanak a vele eltöltött évek, hiszen most újra átérezheti azt a lángolást, mint tinédzser korában. A családtagok mindent megbeszéltek, így Jánosi hirtelenjében el is költözött otthonról.

Legerszki Krisztina így idézi fel szerelmük kezdetét:

„ A forgatások alatt alakult ki a szimpátia, kezdetben csak a szünetekben beszélgettünk. Ez a szimpátia alakult szerelemmé. Pár hónapja alkotunk egy párt.”

Az újdonsült szerelmesek elmondták, hogy kínosan figyelnek arra, hogy a köztük levő vonzalom és kémia ne legyen hatással színészi játékukra és a stáb munkájára sem. Ugyan a sorozatban nincs sok közös jelenetük, de a stúdióban beszélgetnek, és számos alkalommal összefutnak. Ennek ellenére ügyelnek, hogy a kívülálló látogatóknak se legyen egyértelmű és szemet szúró a kapcsolatuk.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását