2024. május 3. - Tímea, Irma

Kósa: a szocik nem tanulnak!

A szocialista párt nem tanult a tavaszi országgyűlési választásokon elszenvedett történelmi verségből, ugyanazokat a paneleket hangsúlyozzák, miközben nyilvánvaló állításaik tökéletes tartalmatlansága - jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke pénteken Szegeden.
2010. szeptember 18. szombat 07:41 - HírExtra
"A szocialisták politikája az elmúlt nyolc évben tönkretette az országot", ennek ellenére most sem a városokra, településekre gondolnak, legfontosabb üzenetük, hogy valamiféle ellensúly kívánnak lenni - mondta a politikus B. Nagy Lászlóval, a Fidesz szegedi polgármesterjelöltjével tartott sajtótájékoztatóján.

A demokrácia valódi letéteményese a választópolgár, véleményüket egyáltalán nem kell ellensúlyozni. Ha a választók ügy döntenek, hogy háromszáz fideszes képviselőt küldenek a parlamentbe, ezt nem kell ellensúlyozni - hangsúlyozta a debreceni polgármester.

Az MSZP azt gondolja, Magyarország alfája és ómegája maga a szocialista párt és politikusai, csak akkor van demokrácia, progresszió és haladás, ha ők vannak, egyébként pedig nincs - tette hozzá.
Kósa Lajos óva intett mindenkit attól, hogy a városa érdeke ellenében olyan politikusra adja a voksát, aki szemmel láthatóan önmagát akarja képviselni, nem a választókat.

Sokan nem értették, hogy Debrecen ellenzéki vezetésű városként miként tudott sikereket elérni. A "titok" az, hogy a városvezetés nem a szocialistáknak akart "beolvasni" vagy Gyurcsány Ferencet próbálta ellensúlyozni, hanem olyan ügyeket képviselt, amelyek fontosak voltak a helybélieknek - mondta a polgármester.

Az önkormányzati választásnak nem a pártpolitikáról, hanem a városról magáról kell szólnia. Csak arra szabad bízni egy ilyen nagyváros vezetését, akit valóban városának képviselete vezet - hangsúlyozta Kósa Lajos, a szegediek figyelmébe ajánlva B. Nagy László polgármesterjelöltet és programját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását