2024. május 12. - Pongrác

Összeroppant Liptai pasijának terhes felesége

Liptai régóta ismeri szeretője feleségét, akit érthető módon sokkolt férje félrelépése. Bár az egész ország hangos a műsorvezető botrányától, a TV2 kiáll pátyolgatott sztárja mellett.
2010. szeptember 18. szombat 11:59 - HírExtra
Nagy botrányt kavart, hogy a TV2 sztárja összejött a Mokka felelős szerkesztőjével, B. Péter Dáviddal. A férfi házas, van egy gyermeke, felesége, Viktória nyolc hónapos terhes.

– Péter tudta, hogy a leleplező fotósorozat meg fog jelenni, és felkészítette rá a feleségét. Viki teljesen összeomlott. Ráadásul jól ismeri Claudiát, mert hosszú évekig dolgozott a TV2-nél – mondta el lapunknak a család egyik közeli barátja, a csatorna alkalmazottja.

Liptai tehát tudta: szeretőjének felesége gyermeket vár, ám még ez sem tartotta vissza attól, hogy a férfi ágyába bújjon. Igaz, sosem foglalkoztatta, hogy kiszemeltje foglalt-e, árulta el egy volt munkatársa.

– Csak az érdekli, hogy ő boldog legyen, nem foglalkozik a következményekkel – magyarázta a tévés viselkedésének hátterét a hajdani kolléga.

Azt nem tudni, hogy Liptai és szeretője viszonya csak alkalmi volt-e, vagy valódi szerelem alakult ki köztük. Ismerőseik egy része szerint futó kapcsolat volt, mások arra esküsznek, hogy hónapok óta tart.

Ha az utóbbi igaz, akkor a Mokka siófoki kitelepülése kínálta a legjobb alkalmat az összemelegedésre: öt nap szállodában, romantikus környezet, perzselő hőség, közös ejtőzés a közvetítések után – minden adott volt a románchoz. B. Péter Dávid egyébként épp Liptai esete: magas, nagydumás pasi, aki mentalitásában hasonlít Gesztesi Károlyhoz.

Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását