2024. május 3. - Tímea, Irma

Nagyot nyalt az esztergomi fideszes alpolgármester - szó szerint 18+

Valószínűleg az esztergomi fideszes alpolgármester falloszán fog csámcsogni a teljes magyar sajtó, de még a szlovák választópolgárok is, így csatlakozik a HírExtra is: falloszt villantott és franciázott Knapp János Pál.
2010. szeptember 20. hétfő 12:27 - HírExtra
Az örvendetes polbulvárt a beszédes nevű piroslapok.blog.hu közölte a hétfő reggeli órákban; beindították a hetet. Mint fogalmaznak: „Knapp úr szabad idejében szeret fotózni és azt is szereti, ha fotózzák. A kifinomult ám de kétségkívül exhibicionista időtöltés alkotásait saját maga töltötte fele (mivel ide általában mindig a „művészek” saját maguk töltik fel az elkészült alkotásokat) egy internetes szakportálra. A "Faszom s a csajom" című öt képből álló fotósorozatot bárki megtekinthet a pina.hu-n.”

Az MSZP-hez köthető blog azt nyilvánvalóan elfelejtette megjegyezni, hogy bárki megtekintheti a képeket, aki már elmúlt tizennyolc éves. Reméljük nem arra buzdítják az ifjabb, erkölcsökért aggódó fiatalokat, hogy pillantást vessenek a kendőzetlenül őszinte felvételekre.

Azt se firtatjuk, hogy a blog szerkesztői miért indítják a hetüket a pina.hu nézegetésével, nyílván megvan erre a jól megfontolt szándékuk, vagy egy elrontott hétvége az asszonnyal .

Lényeg az, hogy a fényképeken az esztergomi fideszes alpolgármester látható, amint ölét kitárva (piroslapok blogtól lenyúlva) méretes kékeresét villantja bele a magyar politikába.



A király forgolódi(c)k

„Mit is mondjak, király vagyok…” – ez a feltöltő Lolkabolka felhasználó expozéja az öt képből álló sorozathoz. Hogy Lolkabolka egyenlő-e Knapp úrral, nem tudjuk, őszintén szólva nem is akarjuk tudni. Az valószínüsíthető, hogy a felvételek elkészítése közben biztos királynak érezte magát a képviselő úr, aki a megyei fideszes lista előkelő negyedik helyén trónol.

Illetve trónolt. Ha ezek után valamilyen listán is szerepel valaha, akkor Gyurcsányt tilos megbüntetni bármilyen tevékenységéért és Sukorón is megépülhet a kaszinó jövőre. Tehát: hajrá Fidesz, újabb tennivaló az első száz nap után. Ne forgassuk tovább Szent Istvánt!

Mi is rákattintottunk a pina.hu-ra, megnéztük a másodpercek alatt híressé vált sorozatot. Aztán frissítettünk egy másodperc múlva, majd megint egy másodperc múlva.

Az eredmények másodpercenként: 5650, 5652, 5655, 5659, 5664, 5669, 5678 és így tovább.



Ki az a Lolkabolka?

Ha jól emlékszünk, a cikk írásának kezdetén 3700-on állt a számláló, bő negyven perc alatt kétezren kattantak rá a fideszes kékeresre.

Mikor fagy be a pina.hu, amely szeptember 20-án a magyar közélet legérzékenyebb hőmérője?

IMF hitel ide, Sukoró oda, bizony egy esztergomi kuki lesz az önkormányzati választások 2010 mérföldköve.

Piros lap az esztergomi Knappnak és piroslap a piroslapok.blog.hu-nak. Az egésznek a pécsi egyházmegye örülhet a legjobban. Lehet, hogy ők a Lolkabolka?

Knapp János is megszólalt

Esztergom elleni politikai támadásnak tartja Knapp János, a város fideszes alpolgármestere, hogy a laptopjáról ellopott meztelen képei felkerültek a világhálóra.

"Ma reggel tudtam meg, hogy szélesebb körben nyilvánosságra kerültek azok a képek, amelyeket 11 évvel ezelőtt feleségemmel készítettünk saját magunknak, és soha nem gondoltuk volna, hogy idegen kézbe juthatnak" - mondta el a politikus hétfőn az MTI-nek.

A volt főállású, jelenleg társadalmi megbízatású alpolgármester emlékeztetett rá, hogy Meggyes Tamás polgármester házának felgyújtása előtt egyszer már névtelen levélben megküldték a képeket az esztergomi városházára "Ez csak a kezdet!" felszólítás és egy trágár szó kíséretében. A képlopás ügyében akkor ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek.

Knapp János szerint a magáncélra készült képeket a laptopjáról lopták el, valószínűleg számítógépes behatolás következtében, és nem csodálkozik azon, hogy az Esztergomot lejáratni kívánó erők felhasználják.

"Inkább büszkének kellene lennem, hogy tízévnyi tevékenység után nem a munkámban találnak kivetnivalót, nem azzal támadnak" - mondta az alpolgármester.

Knapp János meztelen képei egy pornóportálon bukkantak fel. Az egészalakos meztelen képeket is tartalmazó sorozatot egy "lolkabolka" nevű felhasználó töltötte fel az oldalra.
Forrás: HirExtra/MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gizimama
2010. szeptember 20. 13:27
még, még még!
Pornósztárnak Knappot!
Ciccolinával együtt mehetnének választási vitára.
És a végén jól elfenekelnék egymást...
lolkabolka
2010. szeptember 20. 12:54
Azért jó képek, nem?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását