2024. április 25. - Márk

Harry herceg vad orgiákkal lazul

Harry herceggel szakított szőke ciklon barátnője,Chelsy Davy. A kékvérű királyfit megviselték a történtek, így azóta kábultan részegeskedik és vad tivornyákban duhajkodik.
2010. szeptember 29. szerda 11:30 - HírExtra
Harry herceg végérvényesen elbaltázta Chelsy Davyssel való kapcsolatát. A huszonhat éves herceg és nála két évvel fiatalabb barátnője közt már hónapok óta fagyos volt a viszony. Rengeteget veszekedtek és minden apróságon hajba kaptak. Az állandó feszültség a trónörökös idegeit felőrölték, így a felgyülemlett stresszt állandó bulizásban és pajzán eseményű, éjszakai kimaradozásokban vezette le. A múlt hétvégén is egy vad partyban vett részt a királycsemete, így a határozott Chelsy besokalt, és a háta mögött végérvényesen szakított vele.

A brit trónörökös egy puccos londoni szórakozóhelyen mulatott, majd éjjel háromkor barátaival és egy marék brit sztárral karöltve átruccant a vip részlegre, ahol reggel ötig a kaszinó részlegen dajdajozott. A szórakozóhely előtt már szemfüles lesifotósok várták a részeg sztárt. Ekkor sikerült lencsevégre kapniuk, ahogy Harry bekötött ujjal, számokkal teleírt tenyérrel az utcák sűrűjében flangál. Valószínűsíthető, hogy a számok idegen nők telefonszámai voltak.

A történteket Harry nem kívánta kommentálni, csupán egyik lepcses szájú barátja magyarázta a görbe este kiváltó okait.

"Harry egy igencsak nehéz időszakon van túl. Úgy tűnik, már ő is tisztában van vele, hogy Chelsy nem fogadja vissza. Most visszatért régi életmódjához: vagyis vedel, bulizik, és folyamatosan szexel. Ő így felejt."

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását