2024. április 24. - György

MSZP: a nemzetbiztonsági bizottság csak politikai hangulatkeltést csinál

Elfogadott jelentés nélkül ért véget a nemzetbiztonsági bizottság ellenőrző albizottságának keddi ülése - közölte Molnár Zsolt, a bizottság szocialista tagja, aki kommünikéjéban úgy értékelte: a grémium kormánypárti elnöke bebizonyította, hogy céljuk nem az érdemi vizsgálat, hanem a politikai hangulatkeltés.
2010. október 12. kedd 13:25 - HírExtra
"A kormánypárt által előterjesztett jelentés pártpolitikai célokat szolgált, azt az MSZP nem tudja támogatni" - írta az albizottság zárt ülése után kiadott közleményében a politikus, aki egyben reményét fejezte ki, hogy a jövőben a nemzetbiztonsági bizottság tevékenysége visszatérhet a normális, szakmai keretek közé, és a Fidesz felhagy azzal, hogy félinformációkkal, sejtetésekkel és ellenőrizhetetlen valótlanságokkal saját vádaskodó politikáját valósítsa meg szakmai munka címén.

Kedden ülésezett az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottság ellenőrzési albizottsága, hogy feltárja az elmúlt nyolc év alatt a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok működése során tapasztalható anomáliákat.

A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy a testület elnöke, Demeter Ervin (Fidesz) feljelentéseket is megfogalmaz.

A fideszes politikus által vezetett albizottság tevékenysége kiterjedt a lehallgatási botrányba keveredett UD Zrt.-vel szemben folytatott műveleti tevékenység elrendelésének körülményeire is - emlékeztetett keddi számában a napilap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását