2024. március 29. - Auguszta

Elődöntős az Eger, az FTC, a Honvéd és a Szeged

Az esélyesek közül az Eger és az FTC kettős győzelemmel jutott be a férfi vízilabda Theodora Magyar Kupa legjobb négy csapata közé, s az elődöntős mezőny tagja lett még a vasárnapi visszavágók nyomán a Honvéd, amely a címvédő Vasast buktatta el, és a Szeged együttese is.
2010. október 18. hétfő 07:40 - HírExtra
A negyeddöntős visszavágókon:
ZF-Eger – PVSK-Fűszért 9-4 (2-2, 1-0, 3-0, 3-2)
----------------------------------------------------
A hevesi gárda, mint a legutóbbi bajnoki idény ezüstérmese és kupamásodikja, az idegenbeli 13-9-es siker után vasárnap, hazai medencében még biztosabban nyert, így kettős győzelemmel lett elődöntős.

Groupama-Honvéd - TEVA-Vasas-UNIQA 11-10 (3-2, 4-4, 2-1, 2-3)
-------------------------------------------------------------
A csupa ob I-es gárda alkotta párok közül a legutóbb bajnok, egyszersmind kupagyőztes Vasas és a Honvéd duettjének küzdelme hozta a legtöbb izgalmat. A Komjádi uszodában játszott szombati 5-5 után a Kőér utcai visszavágón hamisítatlan vízi ütközet zajlott a felek között, amelyben a hazai együttes az ide-oda hullámzó játékot követően, 7-7 után elhúzott 11-7-re, ám az angyalföldi alakulat a végül 5 gólig jutott, háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely és a triplázó horvát világbajnok, Miho Boskovics révén visszazárkózott 11-10-re, egyenlítenie azonban már nem sikerült. Így nem kis meglepetésre a Honvéd folytathatja a legjobb négy között.

BVSC-Zugló - FTC-Fisher Klíma 10-15 (2-2, 0-3, 3-7, 5-3)
--------------------------------------------------------
A Ferencváros roppant magabiztosan – az első meccsen 15-7-re diadalmaskodott a zöld-fehér alakulat –, kettős győzelemmel biztosította helyét a négy között.

Szeged-Beton VE – Szolnoki Főiskola-KÖZGÉP VSC 9-7 (2-2, 2-1, 3-2, 2-2)
-------------------------------------------------------------
A vidéki rangadót a Szeged nyerte, összesítésben egyetlen góllal, mivel a szombati szolnoki egygólos vereség (8-9) után vasárnap, odahaza két góllal tudott nyerni riválisa ellen. A csongrádiaknál a válogatott ifjú titánja, Török Béla egymaga 6-ot (!) lőtt a kilencből.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását