2024. április 19. - Emma

Brad sunyiban bagózik!

Angelina Jolie utálja, ha szerelme Brad Pitt dohányzik, ezért a színész minden lehetőséget megragad, hogy sunyiban elszívjon egy szál cigarettát. Nemrég lencsevégre kapták, ahogy a fodrászokhoz bújt kedvese elől.
2010. november 3. szerda 13:30 - HírExtra
Angelina Jolie kemény kézzel irányítja a körülötte dolgozó embereket és párját is. Bár a stábtagok szerint végtelenül kedves teremtés Jolie, elvárja munkatársaitól a tökéletes munkát és ha valami nem felel meg az elvárásainak, akkor azt bizony szóvá teszi. Párkapcsolata is hasonló elven működik: állítólag gyűlöli, ha Brad Pitt dohányzik. A sármos színész így kénytelen kijátszani kedvesét, ha rá szeretne gyújtani.

”Angelina nem engedi, hogy Brad rágyújtson, rászól, ha cigarettát talál nála, vagy megérzi rajta a szagát, úgyhogy Brad általában akkor gyújt rá, mikor Angelina éppen dolgozik. Bemegy a stábtagok közé, általában a fodrászokhoz és ott füstöl, aztán nem győzi fújni a mentolos szájfrissítőt és rágózik” – mesélte a háborús mozi egyik résztvevője.

Angelináról is kiderült néhány pletyka: állítólag nem hajlandó megmosni a haját, inkább a fodrászokat kéri meg mindennap, hogy tegyék meg helyette. A gyönyörű világsztár a Kevis cég termékeit használja, flakonját potom százötven dollárért, azaz csaknem harmincezer forintért vásárolja.

”Azt mondja, sok a baj a hajával, mert hosszú és gubancolódik, ezért nem szereti magának mosni. A forgatásokon szokták megcsinálni neki minden második nap” – számolt be az érdekfeszítő információkról egy bennfentes.

Jolie még két hétig folytatja a munkálatokat Budapesten, aztán a tervek szerint Szerbiában is rögzít néhány jelenetet. A Bors úgy tudja, a szomszédos országba nem tart vele Pitt és a hat gyermek, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox és Vivienne.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását