2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kick-box karate Eb: hat magyar aranyérem

A pénteki négyhez a szombati utolsó napon további két győzelmet gyűjtöttek be a magyar versenyzők, akik ezzel hat aranyéremmel zárták a kick-box karate Görögországban rendezett Európa-bajnokságát.
2010. november 27. szombat 18:17 - HírExtra
A magyar szövetség tájékoztatása szerint a semi-contact kategóriában szereplő 79 kg-os Mórádi Zsolt és a 89 kg-os Jároszkievicz Krisztián végzett az első helyen. Előbbi ezzel megvédte címét.

A nap három másik magyar finalistája, Gömbös László (78 kg), Imre Tamás (84 kg) és Zelenai Dávid (94 kg) kikapott, így második lett.

Pénteken, a döntők első napján a kick-light kategóriában érdekelt Molnár Mónika (50 kg), valamint a semi-contactban szereplő Varga László (57 kg), Veres Richárd (69 kg) és Hanich Nelly (55 kg) tudott nyerni, Kondár Anna (70 kg) pedig ezüstérmet szerzett.

Az Athén melletti Lutrakiban a WAKO szövetség full-contact, semi-contact, kick-light, zenés formagyakorlat és aero-kick-box kategóriákban írt ki versenyeket, amelyeken összesen 22 magyar indult.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását