2024. április 24. - György

Egy tetovált istennő

A forgatást hazánkban nemrég befejező Angelina Jolie bolondul a tetoválásokért. Sokan nem is tudják, milyen sok minta borítja testét, hiszen a filmekben ezek többségét eltakarják.
2010. november 28. vasárnap 13:39 - HírExtra
,,Sok tetkóm van. Példámat kevés színésznő követi, pedig nincs abban semmi különös. Aki a fél életét mások bőrébe bújva tölti, miért ne akarná megjelölni a sajátját?"

Az első tetoválások közé tartozott a sárkány. A bal karján lévő motívumtól néhány éve, nem sokkal a Billy Bob-tetoválás eltüntetése után megszabadult. E két motívum helyére új tetoválás került: gyermekei születési helyének pontos földrajzi koordinátái.

Eltávolíttatta azt a tetoválást is, melynek jelentését csak Billy Bob és Ő ismerték. Ennek helyére az "akaraterő" szöveg került. Az arab nyelvű feliratot a jobb alkarján viseli, pontosan ott, ahol a Tennessee Williams-idézetet a másik karján. Ez az idézet a következő: ,,A prayer for the wild at heart kept in cages", jelentése pedig: ,,Imádkozz a vadszívűekért, akik csapdákban vergődnek".
A Tennessee idézettől nem messze a szerencseszámát viseli, a 13-ast. Emellé került egy római számokból álló tetoválás, ha összeolvassuk a számokat, akkor ezt kapjuk: XIII V MCMXL. Egy dátumot takarnak a római számjegyek: 1940. május 13-án hangzott el Winston Churchill első beszéde.



Az anya emléke


Édesanyja, Marcheline Bertrand halála nagyon megviselte a színésznőt. Egyfajta emléket szeretett volna állítani neki azzal, hogy egy "M" betűt tetováltatott jobb csuklójának belső oldalára.
A bal csuklóján egy "h" betű található. Ez utalhat bátyjára, James Havenre és Timothy Huttonra, akivel a színésznő a '90-es években egy ideig együtt járt.

Bal lapockáját díszíti egy első látásra macskakaparásnak tűnő tetoválás, mely nem holmi firka, hanem egy szanszkrit nyelven íródott szöveg, mely a gonosz szellemeket hivatott elriasztani a viselőjétől.

A jobb karján viselte a bátorság japán szimbólumát, a bal lapockáján a halál japán szimbóluma díszelgett, hiszen megszállottan érdeklődik minden halállal kapcsolatos dolog iránt. De ezek sem díszítik már a bőrét.

A derekán egy ablak motívum szerepelt, erről egy 2003-as interjúban így beszélt: ,,Valamikor nagyon régen csináltattam egy tetoválást, egy ablakot ábrázol, mert mindig elvágyódtam valahová. Ezt most le fogom vetetni, mert ahová vágyódtam, oda eljutottam".



Takarásban

A derekán helyet kapott még egy fekete kereszt, ezzel egy régebbi rosszul sikerült sárkány mintát fedtek le, majd Angelina hozzácsapott egy latin mondást is, amely így hangzik:,,Quod me Nutrit, me Destruit", jelentése: ,,Ami táplál, az el is pusztít".

Tarkójára vésette fel a "Know your rights!", azaz az "Ismerd a jogaidat!"szöveget, ezzel a hétköznapi emberek figyelmét szerette volna felhívni emberi jogaikra.

A legnagyobb tetoválása a jókora tigris, mely Angelina csípőjétől háta közepéig tart. Az nagyon aprólékosan kidolgozott alakzat mellett megtalálható még néhány jóval korábban odatetovált minta is.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását