2024. április 20. - Tivadar

Starolt a "Segítő Vásárlás"

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium idén először, hagyományteremtő céllal rendezi meg december 3-án és 4-én a "Segítő Vásárlást", a fogyatékossággal élők által készített termékek kiállítását és vásárát - mondta Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2010. december 1. szerda 16:08 - HírExtra
Hozzátette: a rendezvény pénteken egy szakmai nappal kezdődik, ahol vállalkozók, szakmai szervezetek, a kormányzat és a gazdaság szereplői találkoznak egymással, hogy segítsék a megváltozott munkaképességű dolgozók minőségi termékeinek megismertetését és piacra jutását. Mint mondta, a szombati nyílt napon a termékeket meg is lehet vásárolni.

Az államtitkár a sajtótájékoztatón kiemelte: a megváltozott munkaképességű és a fogyatékossággal élő emberek mindössze 10 százaléka dolgozik.

Mint elhangzott, a vásár ideje alatt a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Magyar Vöröskereszt kétnapos adománygyűjtő akciót is szervez.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását