2024. április 26. - Ervin

Nyúzás közben buktak le

Lopás miatt indított eljárást a rendőrség két férfi ellen, akiket tetten értek, miközben azok két őztetemet nyúztak Dabason - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
2010. december 27. hétfő 18:09 - HírExtra
A közlemény szerint egy vadászmester tett bejelentést vasárnap a dabasi rendőrkapitányságon, miután a városban kora este a Zentai úton feltehetően állatoktól származó vérnyomokat észlelt, majd az Esze Tamás utca egyik házának udvarán több embert látott, akik két őztetemet nyúztak.

A kapitányság munkatársai a helyszínről előállítottak két férfit, akik kihallgatásuk során azt mondták, hogy az állatokat már elhalva találták. Az elsődleges vizsgálatok alapján a szakemberek megállapították, hogy az őzeket nem fegyverrel ölték meg. Az elpusztult állatok értéke csaknem 250 ezer forint.

Az 51 éves H. István és a 49 éves H. István dabasi lakos ellen lopás miatt indult eljárás. Az eset további körülményeit a Dabasi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya vizsgálja.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását