2024. április 18. - Andrea, Ilma

Mától szabad a korcsolyázás Agárdon

Ma megnyílik a velencei-tavi korcsolyapálya az agárdi Popstrandon. Sportolni csak a kijelölt területen szabad, másutt ugyanis balesetveszélyes lehet a jég.
2011. január 1. szombat 08:02 - HírExtra
A korcsolyázásra kijelölt területen 9-11 centiméter vastag, jó minőségű jég, valamint zene, melegedő, büfé, fűtött mosdóhelyiség és fakutyakölcsönző várja a tóhoz látogatókat - mondta el az MTI-nek a Popstrand főrendezője.

A korcsolyapályát kora délelőttől alkonyatig vehetik igénybe a sportolók, sötétedés után balesetveszélyes és tilos a jégre menni - tette hozzá Turbók János.

A kijelölt korcsolyapályán kívül azért tilos és veszélyes sportolni, mert a tó jege nem egyenletes vastagságban hízott meg - figyelmeztet a tavat kezelő regionális vízügyi igazgatóság műszaki igazgatóhelyettese.
Az északi parton a hét elején még hullámzott a víz, a kikötőkben és a nádasok mentén pedig csak néhány centiméteres, könnyen beszakadó jégréteg fedi a tavat - tette hozzá Tóth Sándor.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását