2024. március 29. - Auguszta

Újra rémisztgetett a szatír

Egy 9 éves kislányt molesztált egy ismeretlen férfi Pécs egyik lakóházának liftjében. A gyermek előtt önkielégítést végzett a férfi.
2011. január 7. péntek 14:55 - HírExtra
A személy feltehetően azonos azzal az alakkal, aki néhány napja egy másik pécsi liftben hasonló módon rémisztett meg egy másik kislányt - a rendőrök keresik.

A HavariaPress úgy tudja, hogy csütörtökön kora délután történt az eset a baranyai megyeszékhely Aidinger János útján, az egyik lakóház liftjében. Az iskolából hazaérkező kislánnyal egy 30-40 év körüli férfi szállt be a liftbe. A férfi önkielégítést végzett odabent, s egy ideig nem engedte kiszállni a 9 éves gyermeket.

A kislány az esetről nagymamájának számolt be, majd értesítették a rendőrséget. A nyomozók feltételezik, hogy a csütörtöki liftes szatír azonos azzal a férfival, aki hétfőn a Szabó Ervin tér egyik házának liftjében követett el hasonló szeméremsértést. Akkor egy 12 éves kislány előtt nyúlt magához a férfi, aki a személyleírás szerint 170-180 centi magas, kissé pocakos, világosbarna rövid haja van, fogai pedig sárgásak, s bizonyosan dohányzik.

Különös ismertetőjegye, hogy homlokán félkör alakú heg látszik. A legutóbbi alkalommal a szatír barna dzsekit viselt, melynek hátán nagy, kerek, aranyszínű minta található. A korábbi alkalommal fekete dzsekit és terepszínű nadrágot viselt a férfi.

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetőről információval rendelkezik, jelentkezzen. A szeméremsértés vétsége miatt eljárást folytató Pécsi rendőrkapitányság a szülőket és a pedagógusokat arra kéri, figyelmeztessék az általános iskolás korú gyerekeket - elsősorban a kislányokat - hogy idegen személyt ne engedjenek be a lépcsőházba, illetve ne szálljanak be a liftbe idegen férfival.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását