2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Szex, hazugság, pénztárca

Pénzügyi hűtlenkedést követ el az Egyesült Államokban a párok 31 százaléka: hazudnak életük társának arról, hogy mennyi a pénzük, avagy az adósságuk.
2011. január 16. vasárnap 10:16 - HírExtra
Az arány ismerete a Harris Interactive cég internetes felmérésének eredménye. Bő kétezer felnőtt vallomásain alapul a számítás, vagyonközösségben élő párok válaszain.

A "hűtlenkedésen" készpénzrejtegetés, bankszámla- vagy jövedelemeltitkolás értendő, de nem sorolható ide a pár meglepetésajándékára tartogatott dugipénz. Ami a "nemes" őszintétlenséget illeti, a nők kezet foghatnak a férfiakkal, ők meg velük: azonos arányban hazudnak pénzükről.

A lelepleződés következményei súlyosak is lehetnek: előfordul, hogy épp ez vezet váláshoz. A válaszolók 11 százaléka járt így. 67 százalékos azok hányada, akiknél heves veszekedést okozott a lebukás, 42 százaléknál pedig meg is rendítette a bizalmat a párkapcsolatban.

A leggyakoribb pénzhűtlenkedés - 58 százalékos "népszerűségi" rátával - a készpénz elrejtése, míg adósságairól csak 11 százalék hazudik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását