2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Megéneklik a fenegyerek életét

Musical készül az angol fenegyerek, Robbie Williams életéről. A régóta keringő pletykák beigazolódni látszanak, hiszen a meghallgatások már elkezdődtek.
2011. január 26. szerda 13:12 - HírExtra
Nagy álma valósulhat meg Jonathan Wilkesznek, Robbie Williams egyik legjobb barátjának - haverjáról musical készült a West Enden. Álmait Wilkesznek persze nem volt nehéz teljesíteni, hiszen van egy egész színháza Londonban, és a Billy Elliotról szóló mű szerzői jogainak 25%-át is ő birtokolja.

A napokban elkezdődött szereplőválogatásokon két Robbie-t is keresnek, akik majd színpadon, énekelve mutathatják be a brit énekes életpályáját. Dalokat már nem kell írni a műhöz, hiszen Robbie minden dalát átadta a szervezőknek felhasználásra.

Bár sokan kételkednek abban, hogy Robbie élete elért már olyan magasságokat, hogy musicalt írjanak belőle, unalmas biztos nem lesz a mű, legalábbis ha ragaszkodnak a valós történtekhez.

Williams tizenhat évesen csatlakozott a Take That fiúbanádhoz, ami gyorsan kinőtte magát Anglia legsikeresebb csapatává. Később Robbie kivált a csapatból és néhány alkohol- és drogprobléma után világsikert aratott szólókarrierjével. Világturnéja során volt, hogy egy nap 1,6 millió jegyet adtak el koncertjére. Tavaly újra összeállt a régi Take That tagokkal, Progress című albumuk a tavalyi év legnagyobb példnyszámban fogyó korongja lett a szigetországban.

Az énekes várhatóan hatalmas összegeket fog kaszálni a musicallel, melynek munkálataiban ő is részt vesz. Az ABBA Mamma Mia musicalével a volt tagok milliókat kerestek, és Michael Jackson Thriller Live című műve is valószínűleg nem kis összegeket fog hozni az örökösök konyhájára.
Forrás: The Sun
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását