2024. május 5. - Györgyi

MSZP: zárórához közeledik a Fidesz hadművelete

Az MSZP azt javasolja, hogy a kormány egy hónappal hosszabbítsa meg a magán-nyugdíjpénztári tagság melletti nyilatkozat határidejét.
2011. január 30. vasárnap 12:18 - HírExtra
A párt szerint már "százezres nagyságrendben" vannak azok, akik nem óhajtják átadni megtakarításaikat "Orbán Viktornak és tettestársainak". Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja hangsúlyozta: a szocialista párt "abban a szent pillanatban visszaállítja" a magánnyugdíjpénztáraknál maradók jogveszteségeit, ahogy kormányra kerül; emellett egy, az egész országra kiterjedő jogsegélyszolgálattal segíti azokat a közszférában és a közhivatalokban dolgozókat, akiket a magán-nyugdíjpénztári döntésük miatt fenyegetnek kirúgással.

Szanyi úgy fogalmazott, "zárórához közeledik a Fidesz ventillátor-hadművelete", amelynek lényege, hogy "szerte-szanaszét fújja" a magán-nyugdíjpénztári tagok megtakarításait, "alapvetően a Fidesz pazarló gazdaságpolitikájának fedezetéül".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

hal1fan
2011. január 30. 19:29
A kérdés: hogy és milyen okok miatt navigálhatta magát a Fidesz olyan pozícióba, hogy "szerte-szanaszét-fújja"..... a tagok megtakarításit,
NANÁ, HOGY

"alapvetően a Fidesz pazarló gazdaságpolitikájának fedezetéül".
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását