2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Farsangi vigasságok

„Az év első nagy durranása.” Ezzel a címmel hirdettük meg farsangi bálunkat, melyet február 12-én, szombaton tartottunk a Királytelek Vigadóban.
2011. február 16. szerda 21:32 - HírExtra
A Nyírteleki Általános Művelődési Központ jótékonysági eseménye után joggal kijelenthetjük: rég nem látott, példátlan összefogás valósult meg a településen.

Az est kulturális műsorokkal vette kezdetét. Fellépett Nyírtelek új néptánccsoportja, a „Muzsajas” együttes. Ezt követően a Tengertánc Művészeti Iskola haladó tagozatos diákjai varázsolták el a publikumot. A folytatásban Major Fruzsina és Simkó Zsófia énektudását csodálhattuk meg.

A rendezvény meglepetése, szenzációja a pedagógusok fellépése, különszáma volt. A közönség olyan hálásan tapsolta a táncos produkciót, mint anno a Csonka András - Keleti Andrea párost a népszerű táncversenyen. Az összefogást, a kiváló hangulatot mi sem bizonyítja jobban, hogy közel nyolcvan felajánlás, tombolanyeremény is gazdára talált. A talpalávalóról a Reflektor zenekar tagjai gondoskodtak, hajnalig mulattatták a bálozókat. Nem meglepő, hogy Urbinné Borbély Szilvia, intézményvezető elégedetten nyilatkozott.

„Örülök annak, hogy a helyi vállalkozóknak, a szabadidejüket feláldozó szülőknek és pedagógusoknak, a város polgármesterének, Magyar Lászlónak, a képviselő-testület tagjainak, és a több mint százhatvan mulatni vágyó embernek a segítségével elindulhat a folyamat: a nyírteleki iskolások játszóteret kaphatnak a Herman Ottó Oktatási Intézményegységben. Köszönjük Nyírtelek!” A bál háziasszonya már a jövő feladataira is gondolt. „Egy sikeres rendezvény után már a következőre koncentrálunk, hisz áprilisban, a költészet napján Müller Péter író lesz Nyírtelek vendége.”

És ez nem áprilisi tréfa…

Olvasható a Nyírteleki Közház közleményében.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását