2024. április 20. - Tivadar

Ismét házasodik a hercegnő öccse

Kedvet kapott unokaöccsétől a nősülésre Charles Spencer gróf, Vilmos brit trónörökös nagybátyja - a herceg néhai édesanyjának, Diana hercegnőnek az öccse -, aki azonban immár harmadszor készül "örök" hűséget esküdni.
2011. február 16. szerda 18:13 - HírExtra
A 46 esztendős Spencer gróf választottja a Daily Mail szerdai értesülése szerint ezúttal egy 38 éves kanadai hölgy, Karen Villeneuve. A lap úgy tudja: Charles Spencer alig négy hónapnyi udvarlás után döntött a harmadszori nősülés mellett, és már gyermekeinek is bejelentette a hírt. A menyasszony - egykori modell és szállodai recepciós - szintén elvált: előző férje Mark Gordon, a Ryan közlegény megmentése című, Steven Spielberg rendezte háborús filmeposz producere volt.

A szűk körűre tervezett, június 18-ára kitűzött esküvő helyszíne Spencer birtoka, a Northamptonshire grófságbeli Althorp lesz. A birtok tavának kis szigetén helyezték végső nyugalomra annak idején Dianát, Charles Spencer nővérét, a hamarosan szintén megnősülő Vilmos trónörökös édesanyját, aki 1997-ben, Párizsban vesztette életét autószerencsétlenségben.

Diana halála után Spencer gróf és a brit királyi család között enyhén szólva fagyossá vált az addig sem túl szívélyes viszony. Minden brit alattvaló élénken emlékszik arra a rendkívüli beszédre, amelyet Charles Spencer a londoni Westminster apátságban, Diana temetési szertartásán mondott, nem titkolva el lesújtó véleményét a királyi famíliáról, és a Dianával szemben tanúsított magatartásukról. Beszédét példátlan módon tapsvihar fogadta a Westminster apátságon belül és kívül is, miközben a királyi család tagjai - köztük II. Erzsébet királynő - kővé dermedt arccal ültek páholyukban.

A fagy azonban azóta felengedett a Spencer-klán és az udvar között. Ennek egyik beszédes jele, hogy Vilmos és menyasszonya, Kate Middleton április 29-ei esküvőjén Charles Spencer 16 éves fia, Louis lesz az egyik "nyoszolyófiú", és a nagy eseményre természetesen a gróf maga is hivatalos, valószínűleg újdonsült menyasszonyával együtt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását