2018. július 18. - Frigyes

Szép volt lányok!

A magyar női asztalitenisz-válogatott 3-0-ra legyőzte kedden, az Ormai László Csarnokban a vendég horvátokat az Európai Nemzetek Ligája utolsó csoportfordulójában, ezzel szinte biztos, hogy kvartettjében a második helyen végez, és szerepelhet a sorozat elődöntőjében.
2011. március 1. kedd 21:52 - HírExtra
A Téglás Péter irányította, élvonalban érdekelt együttesben ezúttal Póta Georgina, Lovas Petra és a fiatal Madarász Dóra kapott lehetőséget, és a sikerhez az is kellett, hogy utóbbi nagy bravúrral legyőzte a horvátok legjobbját, Tamara Borost. A csoport zárómeccsét szerdán rendezik Milánóban, s amennyiben az éllovas románok a papírformát igazolva felülkerekednek az igencsak meggyengült olaszokon, a magyarok zárnak a második helyen.

Barsai Emese, a magyar szövetség főtitkára az MTI-nek azt mondta: a legjobb négy között nagy valószínűséggel a németek lesznek az ellenfelek.

Eredmény: Európai Nemzetek Ligája, 6. (utolsó) forduló: nők, premier divízió, A csoport: Magyarország-Horvátország 3-0

Póta Georgina-Tian Yuan 3-0 (5, 2, 8) Madarász Dóra-Tamara Boros 3-2 (6, -10, -10, 8, 9) Lovas Petra-Cornelia Molnar 3-1 (6, -5, 10, 9)

A megszűnt Európa-bajnoki selejtezők pótlására 2009-ben útjára indított és 2012-ig tartó Európai Nemzetek Ligája mindegyik osztályában nyolc-nyolc együttes szerepel. Az oda-visszavágós körmérkőzések után a két négyes csoportból az első két helyezett jut az elődöntőbe, majd következik a finálé.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását