2024. április 23. - Béla

A kocsiban sem lehet dohányozni?

A fideszes Heintz Tamás benyújtja a nemdohányzók védelméről szóló kormánypárti törvényjavaslathoz azt a módosító indítványát, amellyel megtiltaná a dohányzást azokban a gépkocsikban, amelyekben 18 éven aluli gyermek is utazik.
2011. március 3. csütörtök 13:02 - HírExtra
Ha otthonhagyja gyermekét, pöfékelhet kedvére

Még csütörtökön benyújtja a fideszes Heintz Tamás a nemdohányzók védelméről szóló kormánypárti törvényjavaslathoz azt a módosító indítványát, amellyel megtiltaná a dohányzást azokban a gépkocsikban, amelyekben 18 éven aluli gyermek is utazik - tudta meg az MTI fideszes forrásból. Krakkó Ákos, a Fidesz-frakció sajtófőnöke az információt megerősítette, hozzátéve: a képviselő azért tartja fontosnak ezt a módosítást, mert a felelőtlen dohányzó szülők gyermekei az autóban nem tudnak védekezni a passzív dohányzás okozta ártalmak ellen.

Ez csak a folytatás

Fideszes és kereszténydemokrata politikusok - köztük az említett Heintz Tamás - február 25-én terjesztették a parlament elé azt a törvényjavaslatot, amelynek értelmében a jövőben minden zárt légterű nyilvános helyen tilos lehet a dohányzás.

Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását