2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Celebfarsang: Zorró, apáca és kalóz

Apáca és szerzetes, Charlie angyalai, katicabogár, hippi, Zorró, western hősök és kalózok - csak néhány maskara, amelyekben együtt buliztak a sztárok a karneváli szezon utolsó nagy eseményén.
2011. március 4. péntek 12:59 - HírExtra
A farsangzáró partin a meglepetéseké és az értékes ajándékoké volt a főszerep. Többek között Détár Enikő, VV Olivér, Bárdosi Sándor, a Megasztár felfedezettjei: Giorgio és Lakatos Yvette, valamint Csisztu Zsuzsa, Rippel Feri párjával, Hien, és a Nyári lányok öltöttek jelmezt és maszkot, hogy egy jót szórakozzanak a böjti időszak beköszönte előtt.

Nem kell Velencéig vagy Rio de Janeiro-ig utazni a fergeteges karneváli hangulatért. Jól tudják ezt a sztárok is, akik a Gellérthegyen gyűltek össze múlt éjszaka azért, hogy együtt mulassanak a báli szezon végén.

Jóban is rosszban is

A Jóban Rosszban sztárjai: Kembe Sorel, Baronits Gábor, Kondákor Zsófi és Bálizs Anett, továbbá Éliás Jr., VV Zsófi és VV Olivér ex-villalakók, Détár Enikő, Fésűs Nelly, Ladinek Judit, Bárdosi Sándor, a Non Stop tagjai, Hien, Terecskei Rita és Sidi a Zanzibar együttesből, Iszak Eszter, a VIVA TV műsorvezetője és Csisztu Zsuzsa ragadott vicces maskarát vagy gyönyörű maszkot és bulizott hajnalig a gyönyörű panorámájáról híres Búsuló Juhász Étteremben.



A karneváli forgatagban a Maszka által felajánlott különleges jelmezek mellett a meglepetések és az értékes ajándékok sem maradtak el. Egy szerencsés nyertes már a welcome drinkben talált egy gyémántot, majd a tombola sorsolásakor Csonka András segítségével további értékes nyeremények találtak gazdára.

Kefír

A fődíjat, egy kétszemélyes, motoros szános hosszúhétvégét, az erdélyi havasokba, Kefír és párja vihette el. A hazánk legismertebb szóvivőjével kiegészült sztárzsűri díjazta a legkreatívabb maskarákat, akik közül Terecskei Rita pálmafahaja vitte a prímet.

A hajnalig tartó téltemető farsang-farki bulin a BackIIBlack és DJ Poly fokozta a hangulatot.
Forrás: Red Lemon/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását