2024. április 25. - Márk

Rangos sportesemény a Főnix Csarnokban

Március 9-11 között a debreceni Főnix Csarnokban kerül megrendezésre a Terem- és Ülőröplabda férfi és női Magyar Kupadöntő. A város négy pályázó közül került ki győztesként. A mérkőzést a Digi Sport közvetíti.
2011. március 7. hétfő 13:52 - HírExtra
A bejelentés

Elsik István, az MRSZ főtitkára üdvözölte, hogy a hazai röplabdasport egyik legjelentősebb eseményének olyan presztízsű helyszín adhat otthont, mint a Főnix Csarnok és ezúton is gratulált a kiváló pályázatért, mellyel a város és a rendezvény szervezői elnyerték a torna lebonyolításának jogát.

Szekeres Antal, a DMJV jegyzője szerint a semleges helyszín kifejezetten jót tehet a versenynek - hiszen a négyes döntőkben érintett nyolc csapat hét városból érkezik, de mivel debreceni klub egyikben sem érintett. Makray Balázs, a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. ügyvezetője beszédében a helyszín és a lebonyolításért felelős gárda professzionális szervezőkészségét méltatta.

A rendezésért a férfiaknál érintett klubok közül kettő – Dunaújváros és Kaposvár – a nőknél érintett együttesek közül egy – Gödöllő – szállt versenybe.

A Magyar Röplabda Szövetség felhívása

Magyar Kupa döntői kapcsán a Magyar -Röplabda Szövetség egy új, szándéka szerint hatékony akcióval szeretné elérni, minél több a sporttal, mozgással hobbi és professzionális szinten foglalkozó diák is megismerje ezt a páratlan sportágat és ezen belül ezt a jeles és várhatóan izgalmas sporteseményt.

Játékot hirdettek az iskolák között, mely során az, amelyik a legtöbb csoportos belépőt vásárolja, 12 darab, a Magyar Röplabda Szövetség által felajánlott röplabdát nyerhet. A pontos regisztráció érdekében, fontos, hogy a csoportos belépő vásárlásakor jelezzék az iskola nevét, valamint azt a személyt - név és telefonszám -, aki a nyereményt átveszi. A nyeremények átadására ünnepélyes keretek között március 11-én a férfidöntő előtt kerül sor.

Hol, mikor, mennyiért?

Az eseményre már február 28-án elkezdődött a jegyárusítás. A felnőtt belépők 600, a diák és nyugdíjas 300, a csoportos 4000 (20 fő + 2 fő kísérő/nap), míg a háromnapos felnőtt bérlet 1500 forintba kerül. A csoportos belépőt csak a Kölcsey Központ jegypénztárában tudják megvásárolni.

A helyszínről bővebb információkat a Főnix Csarnok honlapján kaphatnak az érdeklődők.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását