2024. március 29. - Auguszta

Így kösd magadhoz szerelmedet

A szerelmi varázslás lényege mindig az, hogy a szeretett vagy sóvárgott személy szívét valamilyen módon megnyerjük, vagy két személy között a szerelmi kapcsolatot megszilárdítsuk.
2011. március 9. szerda 17:56 - HírExtra
A szerelmi kötés eszközei

A szerelem színe a vörös ezért magától értetődik, hogy az eszközök, kellékek nagy része is ilyen színű. A vörös rózsa vagy a rózsa szárított szirma, a rózsavíz, a rózsa, mint jelkép magában is megfelelő, például rózsával díszített tárgyak formájában. Alkalmas eszköz a vörös selyem fonal, vagy selyemszalag, az édes vörösbor éppen úgy jók a szerelmi kötésre, mint a vörös gyertya, és a vér.

Ősi varázslat – a jó nap az eljegyzésre

A varázslás vagy az egyik partner vagy mindkettőjük rituáléja. A jegygyűrű cseréje a pár egymáshoz tartozásának évezredek óta kialakult jelképe, természetesen tudva vagy tudatlanul az elkötelezettség mély mágikus jelentése. Amikor a lány csak a második ujjpercéig engedi felhúzni a gyűrűt, nem akarja teljesen elveszíteni az önállóságát, erre érdemes odafigyelni a fiúnak. A másik megfelelő dolog a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb, a szerelmi ajándék átadása. Ez jó, ha szimbolikus ékszer, vagy saját kézzel készült sütemény, édesség, de ruhanemű is lehet.

Hogy készül a kötés? - Ha a szerelem kölcsönös, végezzétek együtt!


Szerelmi kötés csak akkor lehetséges, ha mindkét emberben van hajlandóság a másik iránt.
Rózsavízzel átitatott, vagy rózsaolajjal a lap négy sarkán megillatosított papírra kell felírni mind kettőtök nevét. Ha kedveseddel együtt végzitek a rituálét, mindketten a másik nevét írjátok fel, ugyanarra a lapra, úgy, hogy a fiú kezdi, és a lány folytatja. Göngyöljétek össze a papírt, kössétek meg egy vörös fonallal, hármas csomóval.

Ezt hétszer kell végrehajtani – tehát hét kis rolni lesz a végeredmény – és ha kész vagytok, valódi vörös pecsétviasszal le kell pecsételni a csomókat. Ha nincs kéznél vörös pecsétviasz, egy vörös gyertya viasza is megfelelő, de előtte a gyertyát 7 percig égetni kell, és közben a gyertyalángba figyelve a párod iránt érzett szerelemre kell koncentrálni. Ha párban végzitek a rítust, akkor fogjátok közben egymás kezét, egymással szemben ülve, a gyertya legyen köztetek. Ha egyedül végzed a rituálét, ugyanígy kell eljárni. A szerelmet kötő tárgyakat aztán az ágy alá, a matrac alá kell helyezni, oly módon, hogy négyet az ágy sarkaihoz, és hármat pedig a fej felé fordított háromszög formában középre tenni. Ha egyedül végzed a rituálét, akkor a kedvesed ágyába kell csempészned, vagy leginkább a beleegyezésével odatenned.

A szerelmi kötés felbontása

A szerelmi kötés ugyanezzel a folyamattal bontható fel, természetesen fordított sorrendben. Először elő kell venni a papírokat, aztán elvégezni a gyertya meditációt. Ha párban végzitek a feloldást, akkor két kezeteket keresztesen kell fognotok egymással szemben a gyertyameditációnál. Törjétek fel a pecséteket, és a papírokat szakítsátok ketté. Ezzel a kötés felbomlik.
Forrás: NőiTeázó
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását