2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Így teker a Terminátor

Reggeli kerékpározással tartja karban magát Arnold Schwarzenegger, Kalifornia volt kormányzója.
2011. március 22. kedd 07:19 - HírExtra
Az egykori hollywoodi sztárt ráadásul edzés közben a Blikk egyik olvasó-riportere is megörökítette, ő naponta találkozik a politikussá lett színésszel.

– Reggelente szoktunk köszönni egymásnak. Általában testőrrel és a fiaival együtt biciklizik, de a kép készültekor egyedül volt. Schwarzenegger egyébként mindig sokkal jobban bírja a tempót, mint a többiek. Láthatóan a testmozgásért csinálja, és teljesen úgy viselkedik, mint egy hétköznapi ember.

Nem „várja el", hogy felismerjék, be kell valljam, első alkalommal, mire leesett, hogy kit láttam, már jó pár méterrel távolabb volt. Aztán másnap-harmadnap már biccentett, majd váltottunk a reggeli köszönésre, ha nem túl gyorsan kell tekernie, hogy átérjen a zöld lámpán. Szóval teljesen normális, közvetlen – mesélte Anikó, szemfüles amerikai olvasó-riporterünk, aki azt is megírta, hogy egyszer már sikerült is szóba elegyednie a Terminátorral.

– Korábban egy rendezvényen volt alkalmam pár szót váltani vele. Nagyon kedves és vicces, a saját elég erős akcentusából is gyakran űz tréfát – írta a Blikk olvasója.

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását