2024. március 29. - Auguszta

Szerezzen párt tervszerűen

Az idei év lehet, hogy éppen az Ön éve lesz! A következő tippek segíteni fognak Önnek megvalósítani a tervét. Már csak egy kis szerencsére lesz szüksége!
2011. március 28. hétfő 17:03 - HírExtra
1. Vállaljon kockázatot

Amikor úgy dönt, hogy egy személyre fogja szentelni az érzelmeit és az idejét, érezheti úgy, mintha egy hídról kellene leugrania. De minden kapcsolat tartogat némi kockázatot, és ha tényleg szeretné megtalálni a párját, akkor ezt a kockázatot vállalnia kell.

2. Vegye észre a jeleket!

Ne hagyja figyelmen kívül a jeleket, melyek arrak utalnak, hogy a változás már a küszöbön. Tartsa nyitva szemét, és amikor észre veszi, akkor ne meneküljön el az érzelmek elöl.

3. Kommunikáljon többet

Lehet, hogy Ön már réges-régen egy komoly kapcsolatban van, de nem is tud róla, mivel partnerével nem beszélik meg az érzelmeiket. Természetesen meg kell várni a megfelelő időt ahhoz, hogy bevallják érzelmeiket, de ha mindketten visszatartják, soha nem fogja meg tudni, hogyan is éreznek egymás iránt, és hogyan is kellene viselkednie ebben a kapcsolatban.

4. Próbálkozzon!

Készüljön fel arra, hogy a kapcsolatok egyáltalán nem maguktól értetődőek, hanem meg kell dolgozni értük. Ne rohanjon el az első adandó alkalommal, amikor problémába ütközik, hanem próbálja megoldani.

5. Ne vegyen semmit sem készpénznek

Ha úgy érzi, hogy tökéletesen megbízhat valakiben és minden kérését lesi, akkor ne gondolkozzon azon, hogy talán van még nála is jobb. Gondoljon arra, milyen nehéz volt egy ilyen embert találnia, így mindennap úgy érzheti magát, mint aki megnyerte főnyereményt.

6. Ne legyenek kétségei az érzelmeivel kapcsolatban

Egyszerű kétségbe vonni a saját érzelmeinket, de próbáljon meg határt szabni az ilyen gondolatoknak. Természetes, hogy nem vagyunk 100%-ig biztosak abban, hogy ő az igazi, de az ilyen negatív gondolatok hátráltathatják a kapcsolatuk fejlődését.

7. Ez csak a kezdet és nem a vég!

Sokan azt gondolják, hogy egy komoly kapcsolat a szabadságuk végét jelenti, pedig ez nem így van. Inkább úgy gondoljon a kapcsolatukra, mint valami újnak a kezdetére.

8. Ne találkozgasson másokkal

Sok oka lehet annak, hogy miért érzi még mindig a szükségét, hogy másokkal is találkozzon. Például nyitva hagy kis kapukat, hogy ne bonyolódjon bele egy komoly kapcsolatba. De vésse az eszébe, hogy már egy kapcsolatban van! Gondoljon bele abba, hogy a partnere mit érezhet?

9. Emlékezzen: megérdemli!

Soha ne felejtse el, hogy megérdemli, hogy egy nagyszerű kapcsolata legyen, és élvezze mindennap!

10. Bízzon magában!

Ha megnő az önbizalma, azt mások is észreveszik! Egy-egy mosoly, miniszoknya és máris férfiak hada fog Ön előtt heverni.
Forrás: noiteazo.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását