2024. április 18. - Andrea, Ilma

Budai Gyula feljelentést akar

Budai Gyula feljelentést javasol Az MSZP-s Vadai Ágnes férje ügyében a főpolgármesternek.
2011. április 6. szerda 11:17 - HírExtra
Jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés és csalás, továbbá a számvitel rendjének megsértése miatt javasol büntetőfeljelentést Tarlós Istvánnak Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos Vadai Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselő férjének megbízási szerződésével összefüggésben - írta szerdai számában a Magyar Nemzet.

A napilap emlékeztetett: Vadai férje, Egerfai József, aki tavaly őszig MSZP-s fővárosi képviselő volt, több mint négymillió forintért adott tanácsokat a főváros százszázalékos tulajdonában levő Parking kft.-nek 2009-ben "a felszíni parkolási koncepcióval kapcsolatban". Azonban felvetődött a gyanú, hogy valódi munkavégzés nem történt, ezért februárban Budai Gyula - a fővárosi önkormányzattal közösen - vizsgálatot indított.

A vizsgálat lezárult, a lap birtokába került jelentés szerint Budai Gyula levélben fordult Tarlós Istvánhoz és a Parking Kft. jelenlegi vezetéséhez, hogy tegyenek feljelentést. A belső jelentés szerint mindössze hét dokumentumot kaptak a parkolási cégtől, amelyek "nem alkalmasak annak beazonosítására, hogy a vállalkozó milyen teljesítést végzett, mivel a neve egyetlen anyagon sem szerepel".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását