2024. március 19. - József, Bánk

Pintér: már nem járőrözik a Szebb Jövőért

Befejezte a járőrözést a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület Hajdúhadházon - közölte Pintér Sándor belügyminiszter, hangsúlyozva, nem lesz Magyarországon mondvacsinált törvényesség mögé bújva járőrözés.
2011. április 13. szerda 21:34 - HírExtra
"Bizton mondhatom, hogy ilyen jellegű járőrözés, mondvacsinált törvényesség mögé bújva nem lesz Magyarországon" - mondta a miniszter a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület hajdúhadházi járőrözésével kapcsolatos újságírói kérdésre válaszolva egy számítógépes bűnözéssel foglalkozó EU-konferencián.

Pintér Sándor közölte, örömmel számolhat be arról, hogy az egyesület, amely kedden kezdte meg a járőrözést, a rendőri felhívásnak megfelelően szerdán már be is fejezte ezt a tevékenységet.

MSZP: tarthatatlan a gárdaegyenruhások hajdúhadházi járőrözése

Oláh Lajos, az MSZP Hajdú-Bihar megyei országgyűlési képviselője szerint tarthatatlan, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület Gyöngyöspata után Hajdú-Bihar megyében, Hajdúhadházon is megvetette lábát - közölte a honatya szerdán az MTI-vel. Oláh Lajos annak kapcsán adott hangot felháborodásának, hogy Tasó László fideszes országgyűlési képviselő szerdán hajúhadházi sajtótájékoztatóján szándékos provokációnak nevezte a gárdaegyenruhások járőrözését, ezért a település elhagyására szólította fel a járőrözőket.

Az ellenzéki politikus közleményében arra emlékezteti Tasó Lászlót, hogy "kormánypárti politikusként nem beszélni, hanem cselekedni kellene". A szocialista képviselő "álságos színjátéknak" tartja, hogy egy olyan párt szólítja fel a járőrözőket távozásra, amely az ellúlt időszakban "több alkalommal is összekacsintott a szélsőjobboldali nézeteket is valló Jobbikkal".

A szocialista politikus emlékeztetett arra, hogy a kormány tavaly júniusban megígérte, két hét alatt rendet tesz az országban, ugyanakkor felvetette a kérdést, hogy a Fidesz "miért akarja ellehetetleníteni a rendőrséget". Véleménye szerint itt az hdeje, hogy a kormány "tegyen rendet és valódi programokkal segítsen az arra rászorulóknak".
Forrás: MTI
Értékelésünk
Balról
Jobbról
-----,-----------------------7db24722e03b6 Content-Disposition: form-data; name="article_edit_frm_ARTRight"
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását