2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Megnézhetik Jackót a boncasztalon

A korábbi döntéssel ellentétben mégis láthatja a Los Angeles-i esküdtszék Conrad Murray orvos perében a Michael Jackson boncolásáról készült felvételeket.
2011. április 22. péntek 12:01 - HírExtra
Az ügyet tárgyaló Michael Pastor bíró csütörtökön határozott úgy, hogy a védelem kérését elutasítva mégis bemutathatók lesznek a képek a május 9-én folytatódó ügyben. Murray ügyvédei "drasztikusnak és irtóztatónak" tartják a fotókat, a bíró szerint viszont nincs szó erről. Pastor döntése értelmében a 2009 júniusában elhunyt popcsillag utolsó koncertpróbáinak képkockáit is levetíthetik.

Az ügyészség álláspontja szerint a felvételek bizonyítják, hogy Jackson jó egészségben volt, mielőtt gyógyszer-túladagolásban meghalt. A védelem viszont úgy véli, hogy az énekes kimerült és fáradt, adósságai miatt pedig kétségbeesett volt, ezért elképzelhető, hogy ő maga is extra adagot vett be a Propofol nevű altatószerből - következésképpen nem Murray kezelése okozta halálát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását