2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Faölelési rekord

Faölelési rekordot állítottak fel húsvétvasárnap Sopronban, a Lővér Hotel mögötti fenyves erdőben, 280-an vettek részt a tavalyi rekord megdöntésében, akkor 220-an ölelték a fák törzsét a budapesti Normafánál - mondta Sándorfi Róbert hoteligazgató az MTI-nek.
2011. április 25. hétfő 07:19 - HírExtra
Az eseménnyel a Lővérek különleges természeti környezetére hívták fel a szálloda vendégei, illetve a városlakók és a Sopron környékén élők figyelmét. A programra vadászkürtösök invitálták a sokadalmat. A résztvevőket regisztrálták, az új rekordot pedig hitelesítették. A közreműködők néhány percen keresztül öleltek át egy-egy fatörzset a nyugalmat adó erdőben, amely a testi és a lelki egészség egyik forrása - utalt a faterápia alapvetésére Sándorfi.

A rekordállítást Szent György-napi kézműves vásárral kötötték össze, amelyen egyebek között foltvarrók, keramikusok, bőrművesek kínálták portékáikat. Emellett helyi borokat, különleges mézeket kóstolhattak a rendezvény vendégei.

A tavaszköszöntő programból hagyományt akarnak teremteni a soproni Lővérekben - mondta a hoteligazgató.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását