2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Halálos iramban hozta a pénzt

A Halálos iramban című akciófilm ötödik része hozta a legnagyobb bevételt az észak-amerikai mozik pénztárainál a hét végén.
2011. május 2. hétfő 12:54 - HírExtra
A széria újabb, Halálos iramban: Ötödik sebesség című epizódjában Vin Dieselhez és Paul Walkerhez Dwayne Johnson is csatlakozott, a szereplők ezúttal Rio de Janeiro utcáin hajtják "feltunningolt" autóikat. A film bemutatójának hétvégéjén 83 millió dolláros (14,7 milliárd forintos) bevételt hozott.

Brazília népszerű volt a nézők körében, ezt bizonyítja a Rio című animáció sikere is. A film ugyan visszaszorult a box-office lista második helyére, de így is 14,4 millió dollárt hozott. A Jégkorszak alkotóinak új munkáját két hete vetítik az észak-amerikai mozikban, ez idő alatt 103,6 millió dollár értékben váltottak rá jegyet.

A bevételi listák harmadik helyét Tyler Perry Madea's Big Happy Family című családi vígjátéka csípte el, 10,1 millió dollárt keresve. A film összességében már 41,1 millió dollárnál jár.

Negyedik helyre csúszott a Reese Witherspoon, Christoph Waltz és Robert Pattinson főszereplésével készült Vizet az elefántnak című cirkuszi dráma, amely a várakozásokat alulmúlóan teljesít. Ezen a hétvégén mindössze 9,1 millió dollárt fialt, összességében 32,3 millió dollárnál jár.

A bevételi lista ötödik helyére ötmillió dolláros keresettel a Disney stúdió Prom című debütáló filmje került, a végzős diákokról szóló munkát A lány és a farkas követi 4,1 millió dollárral. A hetedik a Soul Surfer című film 3,3 millió dollárral. A tízes lista végén az Insidious, a Hop és a Source Code című film tanyázik 2,7, 2,6, illetve 2,5 millió dolláros bevétellel.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását