2024. április 20. - Tivadar

Nincs helye panasznak

Az UEFA fegyelmi bizottsága elutasította a Real Madrid, valamint az FC Barcelona panaszát is azokkal a vádakkal kapcsolatban, amelyet a két ősi rivális egymás ellen fogalmazott meg kettejük Bajnokok Ligája-elődöntőjét követően.
2011. május 3. kedd 08:57 - HírExtra
A múlt szerdai összecsapás után - amelyet a katalánok Lionel Messi két góljával nyertek meg - először a Barca vezetői éltek panasszal az UEFA illetékeseinél, mivel José Mourinho, a madridiak portugál vezetőedzője a mérkőzést követő sajtótájékoztatón arra utalt, hogy a kontinentális szövetség az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) támogatása miatt részesíti különleges elbánásban a Barcelonát.

Egy nappal később, múlt pénteken a Real Madrid képviselői is az UEFA-hoz fordultak a katalán együttes játékosainak "sorozatosan tanúsított sportszerűtlen magatartása" miatt.

Az UEFA fegyelmi bizottsága pénteken tárgyalja a mérkőzésen történteket, hat esetet vizsgálnak majd, ebből öt a Real Madridhoz, egy a Barcelonához kapcsolódik. A találkozón a hazaiaktól Pepét állították ki - ezt követően Mourinhót is a lelátóra parancsolta Wolfgang Stark játékvezető -, míg a vendégektől a cserekapus Pinto kapott piros lapot.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását