2024. április 20. - Tivadar

Megvan az ítélet

Az UEFA illetékes bizottsága öt nemzetközi kupatalálkozóról tiltotta el a Barcelona elleni BL-elődöntő első meccse után meggondolatlanul nyilatkozó portugált.
2011. május 7. szombat 13:43 - HírExtra
A Real Madrid vezetőedzője a Barcelona elleni párharc első meccsén piros lapot kapott, mert grimaszolva, mutogatva jelezte a mérkőzés tartalék játékvezetőjének, hogy nem ért egyet Pepe kiállításával. A királyiak portugál mesterének még a meccsen el kellett hagynia csapatát, és csak a lelátóról figyelhette a történteket. A feszült hangulatú összecsapás után sem higgadt le a Real vezetőedzője, aki a sajtóban hozta nyilvánosságra legújabb összeesküvés-elméletét. A portugál szerint az UEFA és az Unicef nyomja a katalánokat, akiket nem lehet kiejteni a legrangosabb európai kupasorozatból.

Az Európai Labdarúgó Szövetség azonnal jelezte, hogy vizsgálatot indít Mourinho ellen, a spanyol sajtó hét-tízmeccses eltiltás valószínűségéről cikkezett. A Real Madrid és Jose Mourinho pedig már előre jelezte, hogy ha kell, a Sportdöntőbíróságig viszi az ügyet. Az UEFA pénteken végül ötmeccses eltiltással, valamint 50 ezer font pénzbüntetéssel sújtotta Jose Mourinhót.

Az elődöntő első meccsének félidejében kitört botrányos verekedés főszereplőjét is büntette az UEFA, Jose Pinto hárommeccses eltiltást kapott. A Barcelona cserekapusa a madridi meccs félidejében több pofont is kiosztott az öltözőbe menet, a cserekapust már a félidőben kiállította a meccs játékvezetője. Pepére egymeccses eltiltást róttak ki, a madridi ezt a visszavágón letöltötte.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását