2024. április 24. - György

Minden adott, hogy "valljunk"

Meghosszabbított nyitva tartással készül a személyi jövedelemadó bevallások jövő pénteki feladási határidejére a Magyar Posta.
2011. május 11. szerda 12:49 - HírExtra
A társaság közleménye szerint május 20-án a normál rendtől eltérő nyitva tartással, 24 óráig lesz nyitva a Budapesten 62-es posta (Nyugati pályaudvar) és a 72-es posta (Keleti pályaudvar), a Mammut Bevásárlóközpontban lévő 114-es posta pedig 21 óráig. A budapesti Fogarasi úti Tesco posta az általános nyitva tartási rendje szerint nulla órától 24 óráig áll az ügyfelek rendelkezésére. A megyeszékhelyen legalább egy posta 20 óráig tart nyitva.

A közlemény szerint amennyiben az adott megyeszékhelyen nincs az általános nyitva tartás szerint 20 óráig, vagy tovább üzemelő posta, illetve ahol az igénybevétel indokolja, ott elrendelik a megyeszékhelyi 1-es posta hosszabbított nyitva tartását.

A közlemény szerint az 1-es posta 20 óráig meghosszabbított nyitva tartással üzemel Debrecenben, Egerben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Szekszárdon, Szolnokon, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen.

A társaság közölte azt is, hogy valamennyi posta a forgalom folyamatos figyelemmel kísérésével, szükség esetén szolgálat-átszervezéssel igyekszik az esetlegesen megnövekvő forgalmat lebonyolítani. Indokolt esetben a postavezetők igény szerint a szolgálatokat megerősítik.

A közlemény szerint a posták a nyitvatartási időben érkezett valamennyi ügyfél számára lehetővé teszik a bevallások feladását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását