2024. április 19. - Emma

Lakásban termelték a mariskát

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság szombaton egy debreceni testvérpárt, mert lakásában marihuánaültetvényt alakított ki - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.
2011. május 28. szombat 18:48 - HírExtra
A bírói intézkedés előzménye, hogy a férfiakat a növények ápolása közben érték tetten és fogták el a kommandósok.

A lakásban 250 tő, beérett állapotban lévő marihuánát, valamint a termesztéshez szükséges vegyi anyagokat és technikai berendezéseket foglaltak le a nyomozók.

A rendőrség közlése szerint egy Debrecen közeli tanyán 20 tő palántát is lefoglaltak. Mint kiderült: a testvérpár ezen a tanyán ültette el a magokat, majd a palántákat a debreceni lakásba vitték, ahol folytatták a növények nevelését.

A tanya tulajdonosának lakásán tartott házkutatás során 48 cserépben 55 darab palántát, valamint kábítószer fogyasztásához használatos eszközöket találtak és foglaltajk le a rendőrök. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, előzetes letartóztatásáról a hétvégén dönt a Debreceni Városi Bíróság.
A lefoglalt kábítószer piaci értéke 50-60 millió forint. Az elkövetők ellen a rendőrség visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását