2024. március 29. - Auguszta

Ötszörös gyilkosság, lemészároltak egy családot

Ötszörös gyilkosságra derült fény Tulában: keddi orosz sajtójelentések szerint ismeretlenek megöltek egy nagymamából, anyából és három kisgyerekből álló egész családot.
2011. augusztus 2. kedd 13:37 - HírExtra
A szomszédok hétfőn jelentették a rendőrségen, hogy a család lakásából rossz szag árad kifelé. A rendőrök a lakásba behatolva megtalálták a gyilkosság áldozatává vált három gyermeket és két felnőttet. Mindannyiuk fejét betörték, de a fegyvert nem találták meg a lakásban.

A kilenc-, hat- és ötéves kisfiúk holtestére a szobában találtak rá, vélhetően álmukban ölték meg őket az ágyukban, az anya és a nagymama tetemét a fürdőszobában egymásra dobták.
Mindannyian hálóruhában voltak, vagyis a gyilkosság éjszaka történhetett, az első vizsgálatok szerint feltehetően kilenc nappal ezelőtt. A lakásból semmi nem hiányzott, az ajtót kívülről kulcsra zárták. Ebből a nyomozó szervek arra gyanakszanak, hogy a gyilkos - vagy gyilkosok - bejáratos lehetett a családhoz.

Az orosz család néhány éve Jekatyerinburgból költözött Tulába. A nagymama korábban egy kolostorban szolgált, s ezzel ugyan felhagyott, hogy unokái nevelésének szentelhesse magát, de továbbra is mélyen vallásos volt és egy templomi kórusban énekelt. Lánya, a gyerekek anyja az ingatlanpiacon tevékenykedett.

Az illetékes szervek egyelőre két lehetőségből indulnak ki: a véres tett oka magánéleti lehet, vagy kapcsolatban állhat az egyik áldozat munkájával.

Alekszadr Baszrikin, az Oroszországi Föderáció nyomozati bizottságának vezetője kedden Tulába érkezett, hogy személyesen koordinálja a nyomozást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását