2024. április 25. - Márk

Részegen támadt az egykori készenlétis egy rendőrre

Egy ittas volt rendőr támadt rá egy vele szemben intézkedni akaró rendőrre Budapesten, a Készenléti Rendőrség közelében egy benzinkútnál szombat reggel – értesült az MTI.
2011. szeptember 17. szombat 17:28 - HírExtra
Az MTI úgy tudja: a szolgálaton kívüli rendőr a benzinkútnál arra lett figyelmes, hogy egy ittas férfi akar autóba ülni, gépkocsit vezetni, ezért szolgálatba helyezte magát, és intézkedni akart. Mivel az autós rátámadt, a rendőr segítséget kért, és támadóját előállították. Kiderült róla, hogy nyugdíjas rendőr, korábban ő is a Készenléti Rendőrség állományába tartozott, és néhány éve szerelt le.

Kovács Bettina, a Készenléti Rendőrség szóvivője az MTI megkeresésére megerősített, hogy valóban szolgálatba helyezte magát egy munkatársuk szombat reggel egy budapesti benzinkúton. Annyit még hozzátett, hogy az intézkedő rendőr jogszerűen és szakszerűen járt el, amikor segítséget kért a Készenléti Rendőrség ügyeletétől az intézkedéshez. Mint mondta, munkatársuk könnyű sérülést szenvedett. Az ügyet a Budapesti Nyomozó Ügyészség vizsgálja ki - tette hozzá. Az MTI más forrásból úgy tudja, hogy a férfit hétfőn hallgatják ki az ügyészek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását