2024. március 29. - Auguszta

Ünnepeljük a tudományt!

A Magyar Tudomány Ünnepe programsorozat keretében Alföldi Tudományos Tájgazdálkodási Napot és konferenciát rendeznek november 17-én, csütörtökön a Szolnoki Főiskola tiszaligeti campusában.
2011. november 13. vasárnap 10:56 - HírExtra
A tudományos rendezvény fővédnöke Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter - tájékoztatta Barancsi Ágnes, a konferencia titkára az MTI-t.

A rendezvényt azzal a céllal hívták életre, hogy felhívja a figyelmet a tájfenntartás fontosságára, a táji elemek gazdagítására és a rendszerbeli működést elősegítő tevékenységekre, illetve teret biztosítson a témához kapcsolódó tudományos munkák prezentálására. A legfontosabb témakörökben - mint amilyen a vidék- és területfejlesztés, a táj- és környezetgazdálkodás, a környezetvédelem, az agrártechnológia, az élelmiszer-feldolgozás, a műszaki fejlesztés, a logisztika és a vidéki turizmusmenedzsment - előadásokat és poszterszekciókat szerveznek.

A Magyar Tudomány Ünnepének egy hónapos, az egész országra kiterjedő rendezvénysorozata keretében előadások, emlékülések, konferenciák, könyvbemutatók, kiállítások, intézeti nyílt napok várják az érdeklődőket. A rendezvénysorozat egyik fő célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a vidéki tudományos műhelyekre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását