2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Öt aranyat szerzünk Londonban?

Öt arany-, öt ezüst- és hat bronzérmet szereznek a magyarok a londoni olimpián - legalábbis ezt jósolja Luciano Barra, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) volt sportigazgatója, aki több mint tíz éve készít prognózisokat az egyes országok világbajnokságokon elért eredményei alapján.
2011. november 18. péntek 11:39 - HírExtra
A neves szakember legfrissebb elemzése szerint - amelyet pénteken juttatott el az MTI-hez - Magyarország az említett mérleggel a fehéroroszokkal holtversenyben a 16. helyen zár majd az éremtáblázatot, amelyet a kínaiak nyernek 43 arannyal az amerikaiak (35) és az oroszok (31) előtt. Az elemzés szerint összesen 84 ország szerezhet érmet a brit fővárosban.

A USA Today "éremszimulátorának" legfrissebb adatai ennél valamivel biztatóbbak, ugyanis öt arany- mellett, hat ezüst- és tizenegy bronzérem megszerzését jósolja a magyar sportolóknak, a csapatot pedig a 11. helyre várja.

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke múlt héten úgy nyilatkozott: 140
fős magyar csapatlétszámot tart elérhetőnek a 2012-es londoni ötkarikás játékokon, ahol tíz érem, közte három arany megszerzése a kitűzött cél.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását