2024. április 18. - Andrea, Ilma

EFOTT 2012: Velence

Velence ad otthont 2012. július 3. és 8. között az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT), melynek házigazdája ezúttal a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) kreatív csapata lesz - jelentették be a szervezők kedden Budapesten.
2011. november 22. kedd 12:20 - HírExtra
Az 1976 óta megrendezett EFOTT már gyakran vissza-visszatér egyes helyszínekre, Velence is harmadik alkalommal látja vendégül a rendezvényt - emlékeztetett a keddi sajtótájékoztatón Maszlavér Gábor.

A fesztiváligazgató elmondása szerint három település és szervező csapat pályázott a 2012-es EFOTT megrendezésére. Az utóbbi esztendőkben a hetvenezres látogatószámot rendszeresen megközelítő EFOTT 2005 után látogat vissza a Velencei-tó partjára.

Oláhné Surányi Ágnes polgármester kiemelte Velence remek turisztikai adottságait: elmondása szerint az EFOTT zenei és más programjai mellett a vendégeknek számos egyéb alkalmuk lesz a kikapcsolódásra, a hosszú strandszakasz révén például kiváló lehetőség nyílik a sportolásra.
Kovács András, a BME Hallgatói Önkormányzatának elnöke felidézte: egy felmérés szerint a tavalyi EFOTT látogatóinak negyede a Műegyetemről érkezett, ami önmagában is bizonyítja, hogy az egyetem hallgatóit érdekli a kultúra.

A szervezők bejelentették: ezúttal is meghirdetik karácsonyi akciójukat, így decemberben kedvezményes áron lehet hozzájutni a jövő évi EFOTT-ra szóló hetijegyhez.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását